Spring til indhold

Følg op på tilstanden
i din Azure-platform

Kort om CloudCheck

Med CloudCheck går vores specialister din Azure-infrastruktur efter i sømmene. Vi udarbejder en statusrapport, der også indeholder skræddersyede anbefalinger til, hvordan platformen kan optimeres hos dig.

CloudCheck består af fire trin:

1. Arkitekturtegning over
din Azure-infrastruktur
2. Analyse af drift og
udfordringer i din Azure
3. Teknisk Roadmap
for Microsoft Azure
4. Statusrapport og
konkrete anbefalinger

Hvorfor giver det mening
med et eftersyn af Azure?

Azure tilbyder nærmest uendelige muligheder inden for cloud computing. Det giver dig masser af funktionalitet i den daglige og kritiske drift, men det kan også være svært at få overblik over platformen. Kører alle dine tjenester og cloudkomponenter, som de skal? Eller ser de ud til at støde på udfordringer i nærmeste fremtid?

Som andre udbydere videreudvikler Microsoft hele tiden deres services – funktioner tilføjes, udgår eller ændres. Så for at opretholde en sikker og stabil drift i en foranderlig platform, er det vigtigt at holde sig opdateret på tilstanden i sin egen drift, såvel som i selve Azure-universet. Og det kan være svært at afsætte interne ressourcer til det i det daglige.

For at opretholde en sikker og stabil drift i en foranderlig platform er det vigtigt at holde sig opdateret på tilstanden i sin egen Azure-drift, såvel som på udviklingen i hele Azure-universet.

Martin Foldager, CEO, DECURIA A/S

Azure – lokalt og globalt

Vores service, CloudCheck, sikrer, at din Azure-platform bliver tilset – fra ende til anden. Du får indsigt i, hvordan din drift, tjenester og cloudkomponenter kører. Det er vigtig viden til din daglige drift.

CloudCheck giver også et større perspektiv på dit Azure-setup, fordi det tydeliggør, hvad du skal være opmærksom på – nu og på sigt. Det kan f.eks. være komponenter, der vil ændre sig eller udgå. Du vil altså opleve, at du med CloudCheck opnår et overblik over hele dit driftsbillede og er på forkant med udviklingen.

Det kræver kun lidt, men tilfører stor viden

Vi installerer en prope i dit Azure-miljø, så vi kan komme i gang med arkitekturtegning og driftsanalyse. Efter vores gennemgang vil vi præsentere vores rapport for dig. Den giver overblik over din Azure-infrastruktur og indeholder anbefalinger til de tiltag, der er behov for.

Vores konsulenter kan naturligvis også hjælpe med at implementere de foreslåede ændringer. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Tag temperaturen i dit Azure-miljø med vores service Cloud Check

De fire trin i CloudCheck


Arkitekturtegning over komponenterne
i din Azure-infrastruktur

Vi udarbejder en arkitekturtegning af din overvågede infrastruktur, inkl. de væsentligste Azure Monitor-statusser. I arkitekturtegningen indgår også en status for backup i logbogsformat for daglig, ugentlig og månedlig backup.

Grundig analyse af drift og udfordringer
i Azure – nu og på sigt

I denne del af CloudCheck får du en status på dine Azure-tjenester og komponenter, herunder backup, overvågning, disaster/recovery-plan m.fl. Vi vurderer herudfra, om der er er nogle akutte ændringer, der bør iværksættes, og hvad der på sigt giver mening for at bevare en sund drift.

Teknisk Roadmap for Microsoft Azure

Azure udvikler sig hele tiden, så med et teknisk roadmap får du overblik over, hvilke komponenter, din virksomhed bør være særligt opmærksomme på at anvende. Roadmappet indeholder de elementer, der har relevans for din infrastruktur.

Anbefalinger og handleanvisninger
til din platform

På baggrund af arkitekturtegningen, driftsanalysen og det tekniske roadmap giver vi dig vores anbefalinger til at optimere og udnytte Azure bedst muligt. Resultaterne får du i en grundig rapport, men vi kommer naturligvis ud til dig og præsenterer det og får dig godt i gang.

Skal vi hjælpe med at optimere Azure?

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på CloudCheck.

Vil du ringes op?

Hør mere om, hvordan CloudCheck kan hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Så sørger en af vores konsulenter for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

kontakt@decuria.dk

42240232

Når du trykker ‘send’, siger du samtidig ja til, at vi må kontakte dig med svar, og at dine kontaktinformationer opbevares hos os i den periode, kontakten varer.