Spring til indhold

Få det maksimale ud af Microsofts applikationer

Microsoft partnerskab

Som Microsoft-partner giver DECURIA kompetent rådgivning i Microsofts mange licenser. Vi hjælper med at udvælge og implementere de apps og den funktionalitet i Microsoft, der giver bedst udbytte til din forretning. DECURIA indgår i en række partnerskaber med Microsoft:

Microsoft Cloud Partner

Vi sørger for faglig rådgivning og tager kunderne sikkert i skyen

Microsoft ISV Partner

Vi bygger selv applikationer baseret på Microsofts software

Microsoft CSP Partner

Vi finder de rette licenser til din virksomhed og får det optimale ud af dem

Få det maksimale ud af Microsofts applikationer med DECURIA som din Microsoft-partner

Arbejd nemt med kollegaer og samarbejdspartnere


SharePoint & Team

Med Microsoft SharePoint kan dine medarbejdere nemt samarbejde med hinanden via produktive teamwebsteder for din afdeling eller dit projektteam. Her kan I være produktive sammen og dele filer, ressourcer og nyheder og interagere på intranettet.

Brug de rigtige værktøjer til dit næste projekt


Office 365

Hold arbejdsdagen fleksibel og produktiv. Få alle de kendte Microsoft produktivitetsapplikationer som Word, Excel, OneDrive og PowerPoint. Som Microsoft-partner hjælper vi dig med at finde rundt i licensjunglen – og skaffer de licenser der giver mening i din verden.

Èn platform – der rummer alt, hvad du har brug for..


Azure

Du har uanede af muligheder med Microsoft Azure til at bygge præcis den cloud compute platform, der passer til dine forretningsmål. I Azure-platformen kan du udvikle, teste og håndtere applikationer på tværs af cloudmiljøer. Vi hjælper naturligvis gerne med alle faser af projektet – fra design og implementering til drift og vedligehold.

Få styring og sikkerhed med dine Azure-data


Purview

Tag datastyring til næste niveau med Azure Purview. Purview gør det muligt at beskytte og styre dine data på tværs af platforme, applikationer og skyer. Ved at angive din organisations indstillinger og standarder for sikkerhed og datastyring, kan du opnå og opretholde et stærkt miljø til dine data.

Lad os tage en snak over en kop kaffe

Hvordan skal dit
Microsoft-setup se ud?