Spring til indhold

Vi sørger for, at dine
data lander ordentligt

Konsulenter med tværfaglige kompetencer

DECURIA arbejder målrettet og professionelt med datamigrering, når data skal flyttes fra ét sted til et andet. Vi består både af ”Full Stack” softwareudviklere og forretningskonsulenter, og netop den kombination giver god dynamik i migreringsprojekter. Skal vi også sørge for, at dine data lander ordentligt i en migreringsproces?  

Datamigrering er ikke blot at kopiere data fra ét sted til et andet. Det kræver grundigt forarbejde.

Styr uden om faldgruberne ved datamigrering

Der kan være mange gode grunde til at flytte sine data fra ét sted til et andet. Det kan være to tenants der skal smeltes sammen, data der skal arkiveres, eller lokale data der skal placeres i skyen. Datamigrering kan også bunde i udsigten til at få en billigere løsning eller bedre funktionalitet.

Men for at få succes med datamigrering kræver det en grundig foranalyse, så man kan lægge den helt rigtige plan for migreringens faser. At migrere data er nemlig ikke bare at kopiere data fra ét sted til et andet. Der er både overvejelser som adgange, rettigheder og datatilgængelighed at tage højde for. Med andre ord; det dine medarbejdere kan i dag, skal de også kunne, når data er flyttet, så der ikke opstår nedetid i deres arbejdsflow. Derfor gælder det om at styre sikkert uden om faldgruberne undervejs – præcis som i andre typer IT-projekter.

Vi har set mange forskellige datamigrationer og har på den baggrund samlet fem skjulte udfordringer med datamigrering. Læs dem her:

DECURIA hjælper små og store organisationer med at lande ordentligt på fødderne, når data skal flyttes

Når vi har migreret vores kunders data, oplever de mange mærkbare fordele. Det kan være en forbedring i den generelle kommunikation på tværs af deres interne og eksterne afdelinger. Samtidig skaber datamigreringen et nyt overblik, som resulterer i en simplere, men stærkere beslutningsproces for organisationens medarbejdere.

Vores kunder ønsker at reducere unødvendige IT-kompleksiteter og minimere tidsspild – uden at gå på kompromis med sikkerhed og governance i det daglige arbejde.

DECURIA flytter ikke bare jeres data, filer og mapper. Vi sørger også for..

.. At det ’’nye system’’ virker for jer i praksis, og ikke bare på designstadiet.

.. At I overholder GDPR og er 100% compliant

.. At I arbejder inden for best practice.

.. At I kommer videre uden problemer, og vi slipper ikke arbejdet før, vi er i mål.

.. At alle medarbejdere, bliver tilbudt workshops og kan følge med i processen.

.. At I altid er kørende, og vi understøtter jeres løsning med vedvarende support og konsulentbistand.

Du kan selv flytte dine data ved forudgående grundig planlægning – eller du kan alliere dig med specialister i datamigrering

Skal DECURIAs IT-konsulenter stå for dit næste migreringsprojekt?

Hvis du vil i kontakt med os, er du altid velkommen til at ringe eller benytte dig af denne kontaktformular. Så sørger en af vores konsulenter for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

kontakt@decuria.dk

42240232

Når du trykker ‘send’, siger du samtidig ja til, at vi må kontakte dig med svar, og at dine kontaktinformationer opbevares hos os – i en begrænset periode.